catering

Wij zorgen ervoor dat Uw gasten in een perfecte ambiance worden ontvangen. De Gouden Leeuw Party Service organiseert Uw bijeenkomst van A tot Z tot in het kleinste detail. Wij ontnemen alle zorgen waardoor U zich geheel op Uw gasten kunt richten.
Voor elk budget wordt een persoonsgebonden draaiboek ontwikkeld. Wij houden graag rekening met Uw wensen. Informeert U geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Het inrichten van de gastenruimte van de feestlocatie zal geheel volgens Uw wensen geschieden. Het aantal zit- en staanplaatsen wordt gecreŽerd door middel van door ons geleverde meubels. Wij adviseren U graag persoonlijk over de diverse mogelijkheden van het inrichten van uw feestlocatie. Overige faciliteiten zoals aanvullende toiletgelegenheid, extra elektravoorzieningen, parkeerservice, hostesses, etc. behoren ook tot onze mogelijkheden.

Decoratie
De diversiteiten in het aankleden van Uw feestlocatie zijn onbegrensd. In samenspraak met U decoreren wij de ontvangstruimte in elke gewenste ambiance. Ter vervolmaking arrangeren wij ook de passende plant- en bloemdecoratie. Modern, eigentijds en klassiek zijn enkele voorbeelden hiervan. De voorbeelden van een inrichting van uw feestlocatie vindt u in onze fotogallery.

Wilt U Uw gasten eens echt verrassen? Dat kan met bijvoorbeeld een luxueus diner, compleet geserveerd met de mooiste wijnen uit de gehele wereld of een Bourgondische presentatie van een buffet met warme en koude gerechten.
De Gouden Leeuw verzorgt voor U de gehele ontvangst tijdens een buffet of diner, maar ook kunnen wij diverse culinaire hoogstanden bezorgen op het door U verkozen adres. Wij adviseren U graag over de juiste culinaire invulling van Uw feest.

Catering bij u thuis

U hebt geen zin in het gesleep met tafels en stoelen? U wilt dit keer geen uitgebreide boodschappenlijst opstellen en lopen te sjouwen met flessen (fris)drank? U wilt een verjaardag vieren zonder allerlei geregel er omheen en de afwas na afloop? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Onbekommerd en zorgeloos Uw feest thuis vieren! De Gouden Leeuw Party Service helpt U daar graag bij. De gehele of gedeeltelijke organisatie wordt door ons verzorgd. Culinair en gastvrij zoals U van ons mag verwachten maar ook Uw huiskamer uitbreiden met een luxe partytent, verwarmd tot een behaaglijk klimaat en ingericht met extra meubilair is geen probleem.